logo

Kensington I

The simplicity of this design reflects the elegant proportions and muted tones of the interior created by The Design House and Snell David Architects. Primarily used for entertaining, with space for children to play, the garden also provides a walkway to the clients’ main property and garden. The pergola structure and its retractable roof provides protection from the elements when required. The garden is north-west facing and planted with a specific collection of trees and perennials to suit the shady nature of the site. In addition, the clients agreed that, unusually, artificial grass was the optimal solution for the lawn, given its size and shady position, and the young age of the clients’ children.

Landscape Contractor - Landscape Associates Ltd

Architects - Snell David Architects

Interior Design - The Design House

Photography - Charlotte Sanderson